Zeewolde

Ruilmiddag DEEN natuurplaatjesalbum

Spaar je ook de plaatjes voor het natuuralbum van de DEEN? En heb je veel dubbele? Kom dan naar de ruilmiddag op woensdag 16 juni van 14.00 tot 17.00 bij de Roode Schuur van IVN. Het natuurplaatjesalbum is gemaakt in samenwerking met IVN Zeewolde en Hunink Ecologie. Er zijn 189 natuurplaatjes te sparen. Het album staat verder boordevol natuurweetjes, doe-opdrachten, QR codes met luisterfragmenten en de 6 mooiste routes in Zeewolde waar je de Big 8 kunt spotten. Het natuurplaatjesalbum is het mooist als alle plaatjes ingeplakt zijn. Dus maak het album compleet en kom naar de ruilmiddag!

Ruilmiddag DEEN natuurplaatjesalbum

Praktische informatie

De ruilmiddag wordt gehouden op het terrein van de Roode Schuur, Dasselaarweg 29, op 16 juni tussen 14.00 en 17.00u. Om het ruilen coronaproof te laten plaatsvinden is er een limiet gesteld aan het aantal personen dat tegelijkertijd op het IVN terrein aanwezig kan zijn. Dat kan betekenen dat u even moet wachten voor u het terrein mag betreden. Bij de ingang vindt een gezondheidscheck plaats, op het terrein is een looprichting aangegeven. Kom zo veel mogelijk lopend of met de fiets. Auto’s kunnen niet op het IVN terrein parkeren. Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IVN activiteiten vanaf de zomer

Vanaf juli start IVN Zeewolde haar activiteiten weer op. Kijk op de website www.ivn.nl/zeewolde voor het programma. In juli zal nog ook een tweede ruilmiddag georganiseerd worden, de datum is nu nog niet bekend. Houd daarom de website en lokale kranten in de gaten.

Advertentie