Zeewolde

Schaatsclinic met Wereldkampioen Femke Kok

Op een stralende ochtend in de Elfstedenhal in Leeuwarden, hebben Peter Doornbos en Paul een unieke ervaring beleefd. De heren hadden in december 2023 tijdens een benefietgala van het Fonds Gehandicaptensport een veilingkavel gewonnen voor een exclusieve schaatsclinic met niemand minder dan Femke Kok, wereldkampioen schaatsen.

Vandaag was de langverwachte dag waarop Peter en Paul hun schaatsvaardigheden verder konden ontwikkelen onder de deskundige begeleiding van Femke. Met geduld en toewijding bracht Femke de heren de fijne kneepjes van het schaatsen bij. Vooral het vinden van het juiste afzetmoment en het perfectioneren van het bochtenwerk stonden centraal tijdens de clinic. 

topsporter femke kok samen met Paul en Peter

De ervaring was niet alleen een hoogtepunt voor Peter en Paul, maar ook een kans om het Fonds Gehandicaptensport te ondersteunen, dat hen deze unieke gelegenheid had geboden.

Met dank aan de gulle steun van Doornbos Haanen & Ferneij Makelaardij en de inzet van Femke Kok, heeft deze bijzondere schaatsclinic niet alleen bijgedragen aan het verbeteren van de schaatsvaardigheden van Peter en Paul, maar ook aan het bevorderen van inclusiviteit en sportmogelijkheden voor mensen met een handicap.

Advertentie