Loading...

Schrijf je nu in voor "Fiets 'm erin"
Schrijf je nu in voor "Fiets 'm erin"

22 augustus is er weer Fiets m erin. Vorig jaar terug van weg geweest uit Zeewolde. 

Vorig jaar deden er al meer dan 25 deelnemers mee, dus reden genoeg om ook dit jaar weer in de zomer op de RCN dit evenement te organiseren.

Gerrit Foppen is organisator van het evenement. Zelf deed hij voor de eerste keer mee met Ter land ter zee en in de lucht. Dit was in 1989 in de Efteling. Daarna volgde nog 27 keer, waarvan hij 10 keer de eerste prijs originaliteit gewonnen.

Producent Rene Stokvis stopte meer dan 10 jaar geleden met opnames. Reden voor Gerrit Foppen om zelf een baan te gaan maken. Hij maakte een startplateau van 6 x 5 meter met een 3 meter hoog decor. De baan zelf is 30 meter en 70 cm breed. In het midden is er een versmalling van 35 cm. De finish is gebouwd op een platform van 5x4 meter met daar boven de bekende koperen bel.

12 uur eerste startschot

In zijn programma is starter Johan Vlemmix veelal aanwezig zo ook op 22 augustus in Zeewolde. Met zijn eigen geluidstechnicus en Mike Klein zorgt hij voor de entertainment tussendoor. Uiteraard is er aan veiligheid gedacht en wordt er gebruik gemaakt van een duikploeg uit Rhenen en staat de EHBO paraat.

Op de dag zelf kunnen de deelnemers zich melden om half 11. Om 12 uur geeft Johan het startschot aan de eerste deelnemer.

Inschrijven

Inschrijven kan via de receptie van RCN Zeewolde. Ook kunnen inschrijfformulieren opgevraagd worden via de mail bij Wout Sleurink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Gerrit Foppen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inleveren van het inchrijfformulier kan bij de receptie van RCN aan de Dasselaarweg 1

Of bij Gerrit Foppen Grootzeil 13 in de brievenbus. Vragen en opmerkingen kunnen ook gesteld worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op de website www.fietsmdrin.nl staat ook nog het nodige aan informatie.