Loading...

Sokkengala voor Tim Foundation
Sokkengala voor Tim Foundation

In de afgelopen 10 jaar is er door heel veel mensen geld opgehaald voor de Tim Foundation, onder andere met acties zoals de avondvierdaagse, de Z-tot-Z, het schommelfestijn en vele andere initiatieven. Ook de golf events die de stichting de afgelopen 2 jaar heeft georganiseerd hebben het nodige opgebracht. Geld waarmee de onderzoekers naar het medicijn al ver zijn gekomen.

Om het 10-jarig bestaan van de stichting te vieren en om alle mensen te bedanken die ons hebben geholpen en/of ons met belangstelling hebben gevolgd al die jaren, organiseert de stichting het Tim Foundation Sokken Gala op 18 november in The Lux Zeewolde. Ook zullen we op deze avond Tim zijn 16e verjaardag vieren. 

Sokken inspectie

Deze avond wordt voor een groot deel door The Lux gesponsord. De entree is 10,- p.p waarvoor u 3 drankjes en diverse hapjes krijgt tijdens een avond vol muziek en gezelligheid. Het wordt een feestelijk maar ook informeel gala waarbij iedereen mag komen mits je je mooiste sokken uit de kast hebt gehaald. Er vindt een sokken inspectie plaats door het drietal van het in Zeewolde bekende trio JAMmer. 

Energiestofwisselingsziekten

De Tim foundation is een stichting die 10 jaar geleden werd opgericht door André en Nancy Polderman met als doel het helpen financieren van onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten, een ziekte die hun eigen zoon Tim ook heeft getroffen. Slechts de helft van deze kinderen wordt 10 jaar of ouder en 70% van deze kinderen haalt de volwassen leeftijd niet.

We hopen zoveel mogelijk mensen te mogen begroeten met zichtbaar hun gekke/leuke/maffe sokken. Meer aanmeldingen en meer informatie op www.timfoundation.nl/gala