Zeewolde

Speelmiddag bij Waterscouts 15 augustus

Heb jij zeebenen en kies je voor het ruime sop? Kom dan op zaterdag 15 augustus kennismaken met scouting.

Op die zaterdag opent Scouting Jan Wandelaar haar deuren in de haven van Zeewolde. Aan de Pluuthaven 51A van 10:30 tot 16:00 uur kunnen de kinderen van Zeewolde vrijblijvend kennismaken met alles wat (water)scouting te bieden heeft. Op deze zaterdag is het mogelijk om stukje mee te varen met onze kano's en op onze zeilboten. Daarnaast bieden we leuke inloopactiviteiten die laten zien wat scouting op en rond het water inhoud.

Ben je in de leeftijd van 7 tot 15 jaar en lijkt het je leuk om te kijken wat scouting te bieden heeft, kom vooral gratis kijken, kom gezellig met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

 Speelmiddag bij Waterscouts 15 augustus

Ook aan de ouders is gedacht, er is gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken en wellicht om aan een aantal activiteiten deel te nemen. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt zeer gewaardeerd. Dit kan via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op het terrein is ruimte voor 30 kinderen.

Advertentie