Zeewolde

‘Zeewolde voor en met elkaar’ online event!

Op vrijdagavond 11 september vindt het ‘Zeewolde voor en met elkaar’ online event plaats! Een unieke samenwerking tussen Winkelhaven Zeewolde, Welzijn Zeewolde en Lokale Omroep Zeewolde. Zij bieden een online platform, ingevuld met optredens.

Alle vrijwilliger organisaties hebben de mogelijkheid om mee te doen. Het programma wordt uitgezonden via Lokale Omroep Zeewolde wat te ontvangen is op internet en via de kabel.

Vrijdagavond 11 september zal er rond 17.00 uur een programma worden gestart dat duurt tot in de late uurtjes. Het wordt een programma vol met vermaak voor jong tot oud, waarbij iedereen aan kan haken. Oprecht een programma voor en met elkaar! Er komt show, zang, dans, sport, shopping en cultuur.

‘Zeewolde voor en met elkaar’ online event!

Online en toch een avondje uit!

Zeewolde maakt dit met elkaar mogelijk! Ook de horeca is zich aan het beraden hoe zij u met de huidige maatregelen een heerlijk avondje uit kunnen bezorgen. Wij informeren u later graag wat uitgebreider over alle mogelijkheden die zij u kunnen bieden!

Show, zang, dans, sport, shopping en cultuur 

Uiteraard kunt u thuis of in de straat met elkaar ook alles volgen.

Meedoen is eenvoudig!

Sport-, Cultuur en andere vrijwilligersorganisaties kunnen eenvoudig meedoen. Bedenk een toffe, unieke actie en stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je een leuke interactieve actie dan is dit ook mogelijk. Laat dit weten en de organisatie denkt met je mee. Wellicht zijn jullie dan 11 september terug te zien op het grote scherm!

Let op: wanneer je een filmpje maakt met je telefoon moet deze ‘liggend’ worden opgenomen.

Sponsoring

Wil je reclame maken tijdens die avond! Benader dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden. Met elkaar kunnen wij deze avond mogelijk maken. Er zijn tal van mogelijkheden om dit evenement mede mogelijk te maken. Naast de bijdrage van Winkelhaven Zeewolde, Welzijn Zeewolde en Lokale Omroep Zeewolde gingen de volgende sponsors gingen u al voor: PBAV, Quality AV en The Lux.

Ideeën, tips of inspiratie nodig?

Neem dan gerust contact op met Wenda Westerhuis via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie