Zeewolde

Speeltoren populair bij speelmiddag scouting

Scouting Jan Wandelaar heeft normaal gesproken in de zomervakanties voor de verschillende leeftijdsgroepen op diverse plaatsen in het land zomerkampen. Maar dit jaar .... helaas .....

De oudste groep heeft zijn kamp dit jaar gehouden op de thuisbasis. Ze hebben zich in die week buitengewoon verdienstelijk uitgeleefd op de bouw van de speeltoren.
Wat is er dan mooier dan om daar tijdens de georganiseerde speelmiddag alle kinderen uit Zeewolde gebruik van te laten maken.
Naast de speeltoren konden kinderen ook meedoen met Oud-Hollandse spelletjes, zodat de kinderen daarmee hun vaardigheden kunnen testen. En natuurlijk mag een kampvuur niet ontbreken met het roosteren van marshmallows.

Eigen speeltoren in trek tijdens speelmiddag scouting

De regen dreigde spelbreker te worden, maar gelukkig werd het in de loop van de middag droog en waren er uiteindelijk meer dan 50 kinderen tussen de 6 en de 12 jaar die de weg naar de Bosschuur te vinden wisten.

De Speelmiddag van Scouting Jan Wandelaar is ook toegevoegd aan het programma van de Zomerweken 2020. Weten wat er komende weken nog meer te doen is?
Kijk dan op de website van Sport en Cultuur Zeewolde

Foto's en  verslag: Ruud van Velzen

Advertentie