Zeewolde

Sportief bezoek aan Toon Hermans Huis Zeewolde

Woensdag 26 mei, om 10.00 uur fietst Evelien van der Werff naar Zeewolde voor een flitsbezoek aan het Toon Hermans Huis. Zij is de dag ervoor in Zwolle op haar fiets gestapt om vanaf het Nazorgcentrum IntermeZZo langs alle andere IPSO Inloop-/Nazorghuizen te gaan. Deze 74 huizen liggen door heel Nederland verspreid. Ze wil met deze sponsortocht veel geld ophalen en aandacht vragen voor de KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society ‘Huis in actie’ én ze biedt haar tweede boek aan om de IPSO inloophuizen te versterken met een boek vol hoop.

Vanwege Corona zullen we Evelien ontvangen op het plein voor het gemeentehuis. Daar wordt ze om 10.00 uur begroet door de leden van onze Commissie van Aanbeveling (Helma Lodders en Burgemeester Gorter) en gastvrouwen en bestuur van het Toon Hermans Huis zelf. Na de overhandiging van het boek fietst Evelien onder begeleiding van een kleine groep naar het Toon Hermans Huis om vandaar te vertrekken naar Barneveld.

Sportief bezoek aan Toon Hermans Huis Zeewolde

Mensen die Evelien fietsend weer op weg willen helpen vanaf het Toon Hermans Huis naar haar volgende stop in Barneveld zijn van harte uitgenodigd. Zij kunnen zich hiervoor uiterlijk maandag 24 mei opgeven bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Evelien heeft ons gevraagd de groep niet te groot te laten worden, daarom: “wie het eerst komt, het eerst pedaalt”. Nadat er wat foto’s gemaakt zijn stappen we om 10.15 uur op de fiets vanaf het Toon Hermans Huis aan het Mazerhard 37.

Evelien van der Werff overleefde tweemaal borstkanker. Tijdens haar behandelingen en herstel, realiseerde ze zich dat ze teveel alleen had gedaan. De IPSO-huizen ontdekte ze pas later. Ze vindt het belangrijk dat kankerpatiënten, familieleden en nabestaanden elkaar steunen, bijgestaan door getrainde vrijwilligers. Zij heeft dat gemist. Daarom fietst ze straks in 6 weken meer dan 1300 kilometer langs alle huizen om geld in te zamelen, zodat deze huizen nog lang steun mogen bieden.

Meer informatie over Evelien en haar tocht is te vinden op de fundraiserwebsite van KWF

Advertentie