Loading...

Streekdiner@home; editie 2020!
In het kader van de Dag van de Duurzaamheid, dit jaar op 9 oktober, vragen de drie Zeewoldense boerinnen Boukje van Gent, Netty Verduijn en Anika Boerma jaarlijks aandacht voor al die mooie en smaakvolle producten die onze streek rijk is.

Dat doen ze met het steeds populairder wordende Streekdiner, dat vorig jaar nog groots uitpakte met 200 gasten die aanschoven in het pop-up restaurant in de Ravelijn voor een fantastisch viergangendiner. Het Streekdiner zit er dit jaar vanwege de corona niet in. Maar met Streekdiner @ home hebben de initiatiefneemsters toch een leuk concept bedacht om Zeewoldenaren kennis te laten maken met lokale producten, maar waarbij je dit keer zelf als chef-kok aan de slag gaat!

“In samenwerking met Zeewolder kok Edwin Vrijenhoek hebben we een streekdiner @ home-box samengesteld voor twee personen met allemaal verse, prachtige producten”, lichten de boerinnen trots toe. “Edwin heeft een mooi recept gemaakt voor een compleet overheerlijk 3-gangen diner met verse producten uit Zeewolde die door iedere thuiskok goed te bereiden is. Het recept staat duidelijk uitgeschreven en via een filmpje krijg je extra hulp van de kok zelf!”

De Streekdiner @ home-box biedt keuze tussen een vlees- en vegetarische variant. De box is te bestellen voor 30 euro via de website www.hetstreekdiner.nl en zal uitgeleverd worden op vrijdag 9 oktober tussen 14.00 tot 18.00 uur bij Wijngoed Wilgenhorst.

“Wij hopen dat er veel mensen enthousiast zijn en met hun gezin en/of vrienden lekker gaan kokkerellen.”

Bron: Zeewolde Actueel