Zeewolde

Summer Sale in Zeewolde Winkelhaven

Wat hebben we toch kunnen genieten van de zomerse temperaturen en wat lijken de vooruitzichten alweer goed. Zeewolde maakt goed gebruik van het strand, maar ook de bossen worden goed bezocht. Terrassen worden aangedaan, waar het ook goed vertoeven is. Na al die weken geen horeca is het dubbelop genieten om daar te kunnen plaats nemen.

Ook bij de winkels merk je volop dat de start van de zomer is ingezet. Zeewolde blijft Lokaal Kopen en dat is ook de bedoeling!

Want alles is te krijgen door het variërende aanbod. Ook op het gebied van kleding, schoenen en accessoires kan er vanaf de kleinste maat tot aan de grootste maat in Zeewolde gewinkeld worden.

Summer Sale Zeewolde

3 juli zal er ook een winkel voor de allerkleinsten openen op het Kerkplein. StorTies is een bekende in het centrum, want zij hebben op dit moment een “plank” bij de Winkeltjes. Maar ze zijn toe aan een eigen winkel.

Vanaf 1 juli is het dan ook Summer Sale bij de modewinkels van Zeewolde. Outfits kunnen worden aangeschaft met aantrekkelijke kortingen. Fijne schoenen en sandalen zijn extra voordelig. En ook de bad- en strandkleding kan niet blijven liggen voor deze scherpe prijzen.

Kom dus gezellig naar het centrum van Zeewolde voor voordelige prijzen en geniet daarna nog lekker op een van de terrassen.

Advertentie