Zeewolde

Verkiezing voor zonnepanelen aan goed doel

Installatiebedrijf Youen is gespecialiseerd in zonnepanelen en kreeg van Zeewoldenaren inmiddels de honderdste installatie gegund. Bij deze mijlpaal geeft Youen de gemeenschap iets terug door een installatie van 8 gratis zonnepanelen te gunnen aan een goed doel. De goede doelen werden aangedragen door de klanten van Youen, nu mogen alle Zeewoldenaren stemmen.

OBS De Wetering, Scouting Jan Wandelaar en Stichting De Basisz.

Tot 30 juni kregen bestaande klanten de gelegenheid voor het aandragen van een goed doel. Daaruit zijn er drie geselecteerd: OBS De Wetering, Scouting Jan Wandelaar en Stichting De Basisz.

Verkiezing voor zonnepanelen aan goed doel

Directeur Jan Hein Blom zegt blij verrast te zijn met de positieve reacties van de klanten. Uit de lijst bleven er uiteindelijk vier serieuze kandidaten over, waarvan er een moest afvallen vanwege een organisatorische reden. Het zijn allemaal non-profit organisaties die met veel vrijwilligerswerk een belangrijke bijdrage leveren aan de gemeenschap van Zeewolde en niet beschikken over voldoende middelen om zelf duurzame stroom te maken en daarmee kosten te besparen. Daarom is het een fantastische kans.

Stem tot 10 juli

Vanaf 30 juni mag iedere Zeewoldenaar tot 10 juli 2020 (12:00h) stemmen op hun favoriete goede doel via www.youen.nl/zeewolde. Daarna bepaalt notariskantoor Schaap de uiteindelijke winnaar. Stem je ook?

Over Youen

Youen is een gecertificeerd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van Zonnepanelen. Youen is tevens een geregistreerde Social Enterprise, zoals Mud-Jeans, Tony Chocolonely en Vandebron. Met haar bedrijfsvorm wil Youen impact hebben op de maatschappij door mensen in staat te stellen om zelf duurzame energie op te wekken. Dat is financieel slim, het draagt bij aan CO2 reductie en het geeft mensen een stukje van hun zelfstandigheid terug ten opzichte van de energiemaatschappij. Youen installeert met eigen personeel. De meeste werknemers komen uit Zeewolde. Youen koopt graag zoveel mogelijk lokaal in.

Advertentie