Zeewolde

Team 7UP! In actie tegen kanker

Meedoen aan de Alp DuZes gaat om meer dan alleen die berg in Frankrijk beklimmen. Het gaat om de strijd tegen kanker, waar nog steeds zoveel mogelijk geld voor moet worden ingezet.

Team 7UP! In actie tegen kanker

Een saamhorig doel, waar naast het fit worden voor Frankrijk veel tijd wordt gestoken in acties om geld op te halen.

70-80-90 Disco

Team 7UP! Is al aardig op koers en stoomt nog even lekker door. Bijvoorbeeld door 14 maart een 70-80-90 Disco te organiseren. Het entree geld van slechts € 5,00 kan ter plekke worden gegeven en wordt volledig gedoneerd aan Team 7UP! En dan krijg je ook nog 1 consumptie gratis. Vanaf 21.00 uur is de Enter onder de Open Haven geopend en kan daar heerlijk feest worden onder de muzikale begeleiding van DJ Albert.

Nog meer acties

Naast de Disco heeft team 7UP! Nog meer in petto. Na afloop van de kerkdiensten van de PGZ op 22 en 29 maart verkopen zij eigen gemaakte cake (1 euro) of taartpuntjes (2 euro) voor bij de koffie na afloop.

Zet ook vast 4 april in de agenda. In samenwerking met sportschool Next Level is er een Sport Challenge en een loterij met prachtige prijzen.

Wil je moeders verrassen met Moederdag en tegelijkertijd Team 7UP! Steunen, houdt er dan rekening mee dat er op 9 mei heerlijke Moederdag taarten verkocht worden bij Bakkerij de Toren waarbij er ook een deel van de opbrengst naar Team 7UP! Gaat.

En er wordt nog gebroed op nog meer acties. Deze zullen zo snel mogelijk gemeld worden.

Meer informatie over Team 7UP! Is te vinden op de website https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team7UP

Advertentie