Zeewolde

Team Visser kijkt uit naar Alpe d’HuZes: ‘Het zal een reis vol emoties worden’

Help kanker de wereld uit; hét ultieme doel van Alpe d’HuZes. Volgende week reizen vijf teams met Zeewolder delegatie af naar Frankrijk om hun steentje bij te dragen. Deze week geven zij ieder afzonderlijk aan wat hun sponsorbijdrage is. Vandaag aflevering 5: Team Visser.

Team Visser, ontstaan na het overlijden van Michiel Visser, is feitelijk opgedeeld in twee teams (die straks respectievelijk fietsend en lopend de berg op gaan). “Wij zijn in totaal met vijf fietsers en zeven wandelaars”, vertelt Harma Visser, op de foto met haar zoon Johnno. “Eén grote familie, waarvan Johnno en ik als enigen nog in Zeewolde woonachtig zijn. De rest woont elders in de regio.”

Team Visser kijkt uit naar Alpe d’HuZes: ‘Het zal een reis vol emoties worden’

De teamleden hebben om die reden ook afzonderlijke acties gehouden.

Harma en Johnno hebben armbandjes verkocht met daarop de tekst ‘Opgeven is geen optie’, donatieboxen mogen plaatsen bij de Coop en de voetbalclub en hun zakelijk netwerk gebruikt, maar teamgenoten deden weer andere acties. “Met z’n allen hebben wij nu € 17.515,- opgehaald”, zegt Harma.

De familie Visser gaat de komende dagen in verschillende groepen richting Alpe d’Huez. “Zaterdag gaat de eerste ploeg met de auto, ik ga zelf maandag met mijn kinderen en twee van mijn kleinkinderen met de auto en dinsdag gaat er nog een groep met het vliegtuig.” Eenmaal in Frankrijk zit de familie bij elkaar in één groot huis, wachtend op de grote dag: de Alpe d’HuZes op donderdag. “Ja, heel speciaal om dit als familie te doen. Het zal een reis vol emoties worden.”

De Alpe d’HuZes-pagina van Harma Visser vindt u op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/harmavisser-boss

Advertentie