Zeewolde

Teylingen 46 heeft de mooiste tuin van Zeewolde

De heer Terweij is de trotse winnaar van de tuinwedstrijd van Woonpalet. Zijn tuin wint omdat de tuin een en al gezelligheid uitstraalt met veel bloemen waaronder prachtige rozen. Op donderdag 29 juni kreeg hij uit handen van Guido Starrenburg van OKees bouwmarkt de prijs overhandigd. Een prachtige Hillhout picknicktafel ter waarde van € 250,- gesponsord door OKees.

Teylingen 46 heeft de mooiste tuin van Zeewolde

De jury

De jury bestond dit jaar uit woonconsulenten van Woonpalet en leden van Huurdersbelangen Zeewolde. De jury heeft per wijk (Centrum werd bij Noord gevoegd) de mooiste tuinen gefotografeerd binnen de categorieën. ‘modern’, ‘kleurrijk’ en ‘groen’. Per wijk verscheen binnen elke categorie de mooiste tuin op Facebook. Toen kon er ‘geliked’ worden en daar werd massaal gehoor aan gegeven. De tuin van Teylingen 46 kwam als winnaar uit de bus. De tuin is prachtig aangelegd en biedt een grote diversiteit. De rozen vallen op en de mooie markiezen maken dat de tuin een compleet plaatje is en veel gezelligheid uitstraalt. Op Facebook kreeg de tuin ook de meeste likes waarmee Teylingen 46 een terechte winnaar is.

Prijzen

Naast de mooie picknicktafel waren er nog meer prijzen te winnen. De tweede prijs (een OKees cadeaubon ter waarde van € 65,- is gewonnen door huurders aan Radon, Vossendal, Amsteldiep en Doorsteek. En de derde prijs, een OKees cadeaubon ter waarde van € 35,- is gewonnen door huurders aan Vossendal, Wolfraam, Kwarts en Peppel. 

Tuinwedstrijd

Woonpalet organiseert sinds een aantal jaren een tuinwedstrijd om huurders met een mooie tuin in het zonnetje te zetten. Want zoals een huurder het waardeert dat Woonpalet het huis goed onderhoudt, waardeert Woonpalet het als een huurder de tuin netjes onderhoudt.

Advertentie