Zeewolde

Training mindful mediteren met Suzan

Wil jij kennismaken met mindfulness en meditatie op een laagdrempelige en makkelijke manier? Doe dan mee met de training Mindful Mediteren in het Toon Hermanshuis Zeewolde.

Past deze training bij jou?

Vind jij het lastig om echt te luisteren naar je lichaam? Heb je behoefte aan rust en ruimte in je hoofd en wil je tools om dit in je dagelijks leven te kunnen toepassen?  Mindful Mediteren is voor die mensen die in contact willen komen met hun lichaam en gevoelens en hier beter naar willen luisteren. De training is geschikt voor iedereen, je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of mindfulness.

Creëer rust en ruimte in je hoofd

Mediteren is niet moeilijk, gewoon een kwestie van doen en ervaren. En hoe vaker je mediteert, hoe makkelijker het wordt. Middels geleide meditaties leer je contact te maken met je lichaam en creëer je rust en ruimte in je hoofd. Hierdoor kun je lichaamssignalen, emoties en gedachten van elkaar onderscheiden. Ook zijn de oefeningen makkelijk thuis te doen om meer in je lichaam te zijn en te blijven.

Aanmelden

Spreekt jou dit aan? Meld je dan voor deze training! De training wordt gegeven door Suzan van der Meer. Suzan is trainer intuïtieve ontwikkeling en meditatie. De datum voor de training (vrijdagochtend) wordt in overleg met de deelnemers bepaald. 
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bijdrage: € 5,-.

Advertentie