Zeewolde

Turkse familie bedankt Zeewolde met hun verhaal in De Verbeelding

Op zondagmiddag 21 april zullen Serkan en Emine Esen hun verhaal vertellen in De Verbeelding. Zij zijn vanuit Turkije naar Nederland geëmigreerd en willen graag iedereen van Zeewolde bedanken. Hierbij laten ze de Turkse cultuur zien door middel van hapjes, drankjes en muziek. Ook zullen burgemeester Gorter en een vertegenwoordiger van het COA aanwezig zijn en spreken.

Serkan en Emine zijn vanuit het prachtige Turkije naar Nederland geëmigreerd, omdat zij geloven dat Nederland de waarden ‘rechtvaardigheid en vrijheid’ perfect tot hun recht laten komen. Om hun dankbaarheid te tonen voor Nederland organiseren zij een bedankje voor alle inwoners van Zeewolde.

Tijdens het evenement ‘Bedankt Zeewolde’ doen Serkan en Emine hun verhaal en laten ze alle aanwezigen kennis maken met de Turkse cultuur. Dit doen zij door zelf Turkse gerechten te maken die uitgebreid geproefd kunnen worden, daarnaast is er ook muziek en een film over de Turkse cultuur.

Compilatie van allemaal turkse gerechtjes

Burgemeester Gorter en een vertegenwoordiger van het COA zullen op de middag aanwezig zijn en de aanwezigen toespreken. Dit alles belooft een mooie middag vol cultuur, gezelligheid en inspiratie te worden.

Meer informatie op de website van de Verbeelding

Advertentie