Zeewolde

Uitreiking 1 mei trofee 2019 met lezing Jeroen van Steen

Dat in Zeewolde de vrijwilligers op handen gedragen worden, blijkt maar weer eens uit de vele nominaties voor de jaarlijkse PvdA wisselprijs  “1 Mei  trofee”. Maar liefst 11 groepen vrijwilligers werden aangedragen door onze inwoners.

PvdA 1 mei trofee

De nominaties gingen vergezeld van prachtige onderbouwingen, waaruit bleek hoezeer men het werk van de vrijwilligers waardeert. De genomineerden zijn :  De vrijwilligers van Verkeersregelaars, de Voedselbank, de Rotaryclub, het voormalig gronddepot, van Philadelphia, het Toon Hermanshuis, Pieten on tour, de Atletiekvereniging, de  EHBO vereniging, de  Taalvrijwilligers Huis voor Taal en van Winterworld. Al deze groepen vrijwilligers zetten zich  in voor de Zeewolder samenleving en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Op woensdag 1 mei om 20.00 uur is de uitreiking van de 1 mei trofee in “The Lux”. Bij deze uitreiking houdt  Jeroen van Steen een lezing over zijn project “Thuishaven”. Jeroen van Steen is een gedreven Zeewoldenaar met vele initiatieven op gebied van duurzaamheid, coaching, biologische landbouw en energie productie. Met “Thuishaven” maakt Jeroen zichzelf en zijn omgeving dienstbaar aan medemens en aarde. Dat gaat met het voedselbos, het creëren van een circulaire economie voor mens en natuur en diverse andere ideeën. Jeroen is gedreven om niet alleen ideeën te bedenken maar ook in praktijk te laten werken. Dat gebeurt in Zeewolde. De uitreiking en de lezing is op woensdag 1 mei om 20.00 uur in “The Lux”. Iedereen is welkom de uitreiking en de lezing bij te wonen. De toegang is gratis.

Advertentie