Zeewolde

‘Unieke ervaring’ in De Beleving

Kom zaterdag 30 oktober genieten van een heerlijke high tea en een mooi klassiek muziekconcert in De Beleving. De Almeerse stichting Violini Capricciosi laat weten dat topmusici Igor Ruhadze en Vital Stahievitch het muzikale programma uit zullen voeren dat zij eerder op het podium van het Concertgebouw hebben gepresenteerd: "2001 - het jaar van drie componisten".

“Beleef een unieke ervaring vol muziek en heerlijk eten”, zegt een woordvoerder. “Het programma van vioolsonates is gewijd aan drie grote muziekfiguren die in 2021 een jubileum zouden vieren: de befaamde Franse componist Camille Saint-Saëns, de beroemde Rus Sergei Prokofjev en Armeense componist Arno Babajanian.”

‘Unieke ervaring’ in De Beleving

Om 16.00 uur begint de high tea. “Geniet van prachtige muziek met topmusici tijdens een heerlijke high tea. Hartige hapjes zoals mini sandwiches en scones met zoetigheden komen uit eigen keuken.” Vanaf 19.30 uur wordt er een borrelplank-arrangement aangeboden. “Je kunt ook kiezen voor een avondconcert: naast twee drankjes krijg je een heerlijke borrelplank met diverse hapjes. Alle borrelhapjes komen uit eigen keuken en zijn gemaakt met verse lokale ingrediënten.”

Advertentie