Loading...

Uw mening over sportcomplex het Baken
Uw mening over sportcomplex het Baken

De gemeenteraad van Zeewolde wil voordat ze een besluit neemt over de toekomst van het zwembad en de sporthal in Het Baken weten hoe de inwoners daar over denken. Daarom heeft de gemeenteraad onderzoeksbureau I&O research gevraagd dit met behulp van een enquête te onderzoeken. Iedere inwoner van Zeewolde kan deze enquête tot en met zondag 28 mei invullen.

Het in 1989 gebouwde sportcomplex Het Baken is aan vernieuwing toe. Het is daarbij belangrijk om te weten hoe inwoners van Zeewolde het huidige sportcomplex waarderen en gebruiken, wat de huidige en toekomstige behoeften zijn en wat inwoners over hebben voor een ander / hoger kwaliteitsniveau van de voorzieningen. Alle gebruikersgroepen van Het Baken worden apart door I&O Research benaderd.

Invullen enquête

Deze week ontvangen 900 deelnemers aan het Burgerpanel én 1.000 inwoners in de leeftijdscategorie 16 t/m 35 jaar een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de digitale enquête. Naast de mensen uit het panel en de aanvullende steekproef krijgen alle inwoners de gelegenheid om aan het onderzoek deel te nemen. De digitale enquête is te vinden op de website www.zeewolde.nl en wordt gedeeld via de facebookpagina (@gemzeewolde) van de gemeente. Ook kan er op verzoek een papieren enquête worden toegestuurd. Deze is op werkdagen tijdens kantooruren aan te vragen via de helpdesk van I&O Research. Bel gratis 0800 - 4050 602 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De gemeenteraad nodigt inwoners van Zeewolde van harte uit om aan het onderzoek deel te nemen, ook wanneer men geen gebruik maakt van Het Baken. De uitkomst van het onderzoek onder inwoners van Zeewolde en gebruikers van sportcomplex Het Baken wordt rond de zomer bekend gemaakt.