Zeewolde

Natuurontdekkingstocht voor jong en oud

Op zondagmiddag 21 mei a.s. organiseert IVN Zeewolde een natuur ontdektocht. Het is voor jong en oud, nadrukkelijk gericht op kinderen maar zeker ook interessant voor ouders, gezinsleden, oma’s en opa’s …… iedereen is welkom.

Natuurontdekkingstocht voor jong en oud bij de IVN Zeewolde

De ontdekkingstocht vindt plaats bij de Roode Schuur aan de Dasselaarweg 29. Je kunt starten tussen 13 en 14 uur. Deelname voor kinderen van leden is gratis; kinderen van niet leden betalen 3,00 per persoon. 

Je gaat in een klein groepje op stap met de nodige attributen (bingokaart, planten verzamelrek, routekaart, houtskool, zoekkaart, papier enz.) en je krijgt allerlei opdrachten mee. Terug bij de Roode Schuur kun je overleggen met anderen over wat je gevonden hebt en je kunt de antwoorden op de vragen vinden. Ben jij creatief, vindingrijk, heb je verstand van bomen en planten, weet je van alles wat of helemaal niets, ben je nieuwsgierig? Dan dagen wij je uit om alle opdrachten met je groepje tot een goed einde te brengen.

Meedoen?

Wil je meedoen, kom dan op tijd bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29. Er kunnen maar een beperkt aantal groepen op stap. Neem vader en/of moeder, oma en/of oma mee, zo ga je als groep de natuur in (zonder IVN natuurgids).

Advertentie