Loading...

Vaccinatielocaties Zeewolde en Dronten
Vaccinatielocaties Zeewolde en Dronten

GGD Flevoland is in Zeewolde en in Dronten gestart met de voorbereidingen voor twee vaccinatielocaties. In overleg met de beide gemeenten zijn geschikte locaties gevonden. Deze worden komende maand ingericht en geschikt gemaakt om daar te kunnen vaccineren tegen COVID-19. In Zeewolde betreft het sporthal De Horst en in de gemeente Dronten sporthal ’t Dok.

GGD Flevoland neemt vanaf medio april beide sporthallen in gebruik en start dan met de inrichting van de hallen om deze ook daadwerkelijk in te kunnen zetten als vaccinatielocaties. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de vaccins zal GGD Flevoland vervolgens de vaccinatielocaties zo snel mogelijk in gebruik nemen.

GGD Flevoland vaccineert inwoners van Flevoland conform haar opdracht en de vaccinatiestrategie van de Rijksoverheid. Mensen die in aanmerking komen voor een vaccinatie door de GGD krijgen een uitnodiging van het RIVM thuisgestuurd, zij hoeven hier niets voor te doen. Wanneer zij een uitnodigingsbrief hebben gekregen kunnen zij bellen voor een afspraak via het telefoonnummer dat vermeld staat in de brief.

Voor meer informatie kijk ook op: www.coronavaccinatie.nl