Zeewolde

Valentijnsactie Zeewoldevoorelkaar

Op Valentijnsdag, 14 februari, deelde het team van Zeewoldevoorelkaar in bijzijn van wethouder Scheffer samen met vrijwilligers bloemen uit in het centrum van Zeewolde.

Ik ben er voor jou


Op Valentijnsdag geven mensen elkaar extra aandacht, dit kan bijvoorbeeld met een cadeau of kaart, maar ook aan de hand van een gebaar. Het team van Zeewoldevoorelkaar en vrijwilligers deelden rode, roze en witte gerbera’s met een kaart uit. Op deze manier willen zij laten weten dat ze er zijn voor de inwoners van Zeewolde op het gebied van activiteiten, ontmoeting en (praktische) hulpvragen. De boodschap op de kaart: ik ben er voor jou. Niet alleen op Valentijnsdag, maar ook op andere dagen.

Valentijnsactie Zeewoldevoorelkaar

Ik geef de bloem aan

De insteek van de actie is dat de bloem wordt doorgegeven aan iemand die wel wat extra hulp of aandacht kan gebruiken. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan iemand eens te helpen in de tuin, een rondje te wandelen of samen een kop koffie te drinken.

Geen bloem gehad, maar wil je wel helpen?

Heb je geen bloem gehad, maar wil jij je wel inzetten voor mede Zeewoldenaren of de Zeewoldense samenleving? Meld je dan aan via www.zeewoldevoorelkaar.nl. Hier kunnen mensen elkaar vinden en helpen. Hulp vragen of iemand in de buurt helpen wanneer het maar uitkomt. Eenmalig, iedere week en alles daartussenin. Wethouder Steven Scheffer: “Iedere Zeewoldenaar kan een ander helpen. Zo maken wij samen Zeewolde een beetje mooier.”

Zeewoldevoorelkaar is onderdeel van Welzijn Zeewolde
Voor contact: 036-5224655| Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Ruud van Velzen

Advertentie