Loading...

Van de Beek Draait Door Kerstspecial
Van de Beek Draait Door Kerstspecial

Woensdag 23 december start er wel een hele bijzondere Van de Beek Draait Door! In samenwerking met Rotary Club Zeewolde gaan ze langs bij mensen om ze een leuke attentie te bezorgen. Daarbij zal er een primeur zijn want dit wordt door LOZ uitgezonden via TV en radio! Dus kan het kijken even niet, luister dan in ieder geval mee naar deze hele bijzondere kerstuitzending. En wat zou een kerstuitzending zijn zonder de Kerstman en zijn rendier want ook die zijn erbij!

Een hart onder de riem..

Juist in dit bijzondere jaar willen we stilstaan bij die mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken, of juist een bedankje omdat ze voor een ander klaar hebben gestaan.
Ken jij dus iemand die een hart onder de riem verdient, of die juist iets bijzonders heeft gedaan voor een ander? Meld deze persoon dan aan en wie weet staan wij 23 december dan wel bij hem of haar voor de deur.

Dit kan via de pagina "hart onder de riem".

Verlichte kersthuizen

Ook worden er 3 prijzen uitgereikt voor het leukst verlichte kersthuis. Hierop kan gestemd worden van 19 tot en met 23 december. De 3 huizen, tuinen en/of balkons met de meeste stemmen zullen worden bezocht en verrast met een prijs, beschikbaar gesteld door Winkelhaven Zeewolde en Puur Zeewolde. Wil je je huis, balkon, tuin of de hele straat nog opgeven dan kan dit met een foto via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u nog een kerstwens? Laat dit dan tijdens de uitzending weten via WhatsApp en wie weet laten wij deze onder in beeld voorbij komen!
Kijk dus mee woensdag 23 december van 19.00 tot 22.00 uur.

NB: Indien nodig passen wij het programma aan, aan de dan geldende COVID-19 maatregelen.