Loading...

Veel belangstelling  Bergkwartier Hoog
Veel belangstelling Bergkwartier Hoog

Afgelopen voorjaar (april 2020) kwamen er in Zeewolde weer 15 nieuwe kavels op de markt. Deze kavels liggen allemaal in Bergkwartier Hoog, het stukje Zeewolde tussen de Molenbuurt en het Wolderwijd. Ondanks het gemis van de Woonmanifestatie, die door Corona niet kon doorgaan, hebben toch veel mensen hun belangstelling voor de kavels getoond.

Van de 15 kavels die aangeboden werden, liggen er vier op de dijk, een unieke locatie. Omdat deze vier kavels (voorlopig) de laatste vier zijn met zo’n vrij uitzicht over het Wolderwijd, zijn deze kavels verkocht aan de hoogste bieders. Er was veel belangstelling voor deze unieke kavels en ze zijn alle vier voor een mooie prijs verkocht aan de nieuwe eigenaren.

Voor de 11 andere, prachtige kavels die in Bergkwartier Hoog liggen was ook genoeg belangstelling. Dit leidde tot een loting waardoor een aantal kavels verkocht zijn en een aantal in optie zijn genomen. Er zijn op dit moment nog drie kavels in Bergkwartier Hoog beschikbaar voor belangstellenden.

Wilt u ook uw eigen huis bouwen in Bergkwartier Hoog en heeft u belangstelling voor één van de vrije kavels? Kijk dan op de kavelkaart (via www.zeewoldenieuwbouw.nl) om te zien welke kavels op dit moment vrij beschikbaar zijn (groen) en welke in optie zijn (geel).

U kunt via de website uw interesse in een kavel kenbaar maken. Is de kavel nog vrij op het moment van het verwerken van uw inschrijving, dan kunt u een vrijblijvende optie van drie maanden vragen. Als er inmiddels al door iemand anders een optie op de kavel genomen is, bent u reserve optant voor de betreffende kavel.