Zeewolde

"Zeewolde Kiest" is weer terug!

Na een periode van absentie vanwege de maatregelen in het kader van de Covid-19 epidemie zal de Lokale Omroep Zeewolde weer het programma "Zeewolde Kiest" uit gaan zenden. De eerstvolgende aflevering is op  donderdagavond 18 juni tussen 20.00 - 21.00 uur.

Presentator Mannes Schoppink ontvangt als gasten Helma Lodders, lid tweede kamer voor de VVD, en Ger Blom, voorzitter van de voetbalvereniging VV Zeewolde.

Met Helma Lodders zal Mannes spreken over het rapport van de commissie Remkes, "Niet alles kan overal" (over de stikstofproblematiek) , het onlangs gesloten pensioenakkoord tussen kabinet,werknemers en werkgevers en wat zijn de toekomst plannen van Helma na de tweede kamer verkiezingen volgend jaar maart? Gaat ze voor nog een termijn of verkiest ze een burgemeesterspost?
Met Ger Blom praten we uiteraard over Voetbal Vereniging Zeewolde in corona tijd en wat deze periode heeft betekend voor onze voetbalclub.

logo Zeewolde Kiest


"Zeewolde Kiest" is te beluisteren via www.lokaleomroepzeewolde.nl en (onder voorbehoud wegens een zenderstoring) via 106.4 Mhz FM

Advertentie