Zeewolde

Verdien vakantiegeld op de gezellige kleedjesmarkt 6 juli

Zoek je nog leuk en gebruikt speelgoed om je voorraad aan te vullen? Of ben jij nog op zoek naar nieuw speelgoed voor in de vakantie of zoek je een specifiek boekje, puzzeltje of spelletje? Dan ben je op zaterdag 6 juli in het centrum van Zeewolde aan het goede adres. Kinderen kunnen deze dag hun oude speelgoed of zelfgemaakte spulletjes verkopen en zo een zakcentje verdienen voor de vakantie!

Foto Kleedjesmarkt (archief)

Op kleedjes worden de mooiste dingen uitgestald, van puzzels tot boekjes en van poppen tot spelletjes. Van 10:00 tot 15.00 uur is de kleedjesmarkt geopend en presenteren de jongste inwoners van Zeewolde hun spulletjes voor zachte prijsjes. Wie weet heb je geluk en vind je precies waar je naar op zoek bent! En misschien kan je aan je vakantie beginnen met een hele doos “nieuw” speelgoed !

Spelregels:

De kleedjesmarkt is van 10.00 tot 15.00 uur.
We gaan starten met de kleedjes vanaf het Kerkplein als deze vol is kunnen de straten in worden gelegd.
Vind je het leuk om muziek te maken en te laten horen welk muziek instrument je speelt, dan mag dat natuurlijk ook (zonder versterking).
Het is de bedoeling dat je verkoopt vanaf een kleedje, matje o.i.d. Kramen of party tenten zijn niet toegestaan. Het is verboden te handelen in dieren,bloemen, planten en groenten.
De plekken in het centrum, waar het NIET toegestaan is om te gaan zitten, zijn afgezet. Houd rekening met de winkels en met elkaar, zodat het voor iedereen een feestje wordt. Je plek moet schoon worden achtergelaten!

De naam verklapt het al, de kinderkleedjes markt is bedoeld voor kinderen t/m 14 jaar. Uiteraard zijn ouders/begeleiders toegestaan. Deelname is gratis.
Handelaren en commerciële verkopen zijn niet toegestaan op de markt.

De organisatie van de kleedjesmarkt is in handen van de VCZ, Vereniging Centrum Ondernemers Zeewolde. Uiteraard is het terras van Café Het Plein open. En er staat ook een kraam met pannenkoeken. Voor de kleedjesverkopers is gratis ranja te krijgen.

Voor meer informatie of aanmelden (niet verplicht) kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie