Zeewolde

Verkoop kleding voor goede doel

Mode plus by Birgit verkoopt op zondag 20 december van 12.00 tot 17.00 uur tweedehands merkkleding voor het goede doel. De kleding is één seizoen gedragen door eigenaresse Birgit Vercauteren. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar het Toon Hermanshuis, het inloophuis in Zeewolde voor mensen met kanker en hun naasten.

Kleding van onder andere Plusbasics, Mat Fashion en Yoek in de maten 46, 48 en 50 worden verkocht voor twintig euro per stuk. “De kleding heb ik één seizoen gedragen”, vertelt Birgit. “Er zitten echt prachtige kledingstukken tussen. De kleding is van mooie kwaliteit en kan nog heel goed een of meerdere rondes mee. In de winkel draag ik kleding die ik ook verkoop, dus al mijn kleding van vorig jaar blijft in de kast hangen. Vorig jaar ontstond bij mij het idee om dit te verkopen voor het goede doel, het liefst een doel in Zeewolde zelf. Dit was een groot succes, daarom wil ik de actie herhalen.

Birgit Vercauteren

De coronacrisis raakt iedereen. Ik ben blij dat mijn klanten er voor mij waren in dit bijzondere jaar. Het is belangrijk om naar elkaar te blijven omzien. Het Toon Hermanshuis is voor het voortbestaan afhankelijk van giften. Net als vorig jaar wil ik de opbrengst daarom weer graag aan hen schenken.”

Naast de kledingverkoop voor het goede doel, is de winkel van Birgit zondagmiddag 20 december ook geopend voor de normale verkoop, zoals meerdere winkels in het centrum.


*Foto: Birgit Vercauteren, eigenaresse van Mode plus by Birgit in een trui die zij verkoopt voor het goede doel.

Advertentie