Zeewolde

Vier het nieuwe jaar met swingende klanken bij De Verbeelding

Op zondag 7 januari opent De Verbeelding haar deuren voor een bruisende nieuwjaarsborrel. Een uitnodigende middag gevuld met sfeervolle muziek, gezelligheid en het vieren van het nieuwe jaar. Het evenement, dat plaatsvindt van 15.00 tot 17.00 uur, is vrij toegankelijk voor iedereen.

Muzikaal spektakel met The Jaeger Experiment

Laat je betoveren door de unieke klanken van The Jaeger Experiment, een trio bestaande uit getalenteerde muzikanten: Kim Jaeger op de piano, Marre de Graaff op de bas en Christian Palmieri op de drums. Ontstaan aan de HKU in Utrecht, brengt dit ensemble een rijke mix van muziekstijlen, variërend van jazz en Latin tot Afrikaans, flamenco en Braziliaans. Een muzikale reis die de luisteraar meeneemt door diverse culturele invloeden.

The Jaeger Experiment

Na de feestdagen is dit de ideale gelegenheid om te ontspannen en samen met anderen te genieten van de muzikale klanken. De Verbeelding biedt een gezellig welkom aan alle leeftijden.

De nieuwjaarsborrel is gratis toegankelijk voor iedereen. Een perfecte gelegenheid om met vrienden en familie het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Het evenement start om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Vier het nieuwe jaar in stijl, geniet van de muzikale diversiteit van The Jaeger Experiment en hef het glas op een veelbelovend 2024.

Voor meer informatie en updates, bezoek de website: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Wanneer: zondag 7 januari 2024 van 15.00 – 17.00 uur

Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Toegang gratis

Advertentie