Zeewolde

Vol programma van Zeewolde Live tijdens Nationaal Theaterweekend

Zeewolde LIVE haakt natuurlijk aan bij het Nationaal Theaterweekend van vrijdag 27 t/m zondag 29 januari a.s.! Voor maar € 10,00 per kaartje kan theater-minnend Zeewolde haar hart ophalen tijdens vier verschillende voorstellingen, die verdeeld zijn over de vier theaters die Zeewolde rijk is. Komt dat zien!

Vol programma van Zeewolde Live tijdens Nationaal Theaterweekend

“So long Cohen” met Ernest Beuving in Theater The Lux

Zaterdagavond 28 januari klinken tijdens deze bijzondere voorstelling de bekendste nummers van Leonard Cohen. Beuving neemt je mee op zijn ontdekkingsreis rond het leven van deze charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Bovendien laat hij met zijn imitaties tafelgasten aanschuiven als Maarten van Rossem, Nico Dijkshoorn, Bob Dylan, Armand en prins Bernhard. Het wordt een bijzondere avond vol humor, ontroering en poëzie, waarbij Beuving naast zijn fantastische muzikanten zo nu en dan ook wordt begeleid door een speciaal koor uit Zeewolde! Aanvang 20.00 uur.
(Kijk voor een korte impressie op https://youtu.be/Tar5SU3J4aY)

 Streekcabaret “Boerenblond” geeft de aftrap op vrijdag 27 januari om 20.00 in Hoeve Karree.

Samen met tonprater Koop Drost vertalen zij alledaagse humor op een fantastische wijze in herkenbare typetjes. Goed voor een avondje ouderwets lachen.

Zaterdagavond 28 januari is het vanaf 20.00 uur feest in Theater De Kluit met Coverband Flavour.

Dansen op bekende hits van toen en nu, springen op energieke knallers en meezingen met de klassiekers. Kortom, hier gaan de beentjes van de vloer!

“Zeerover Woeste Willem” sluit het Nationaal Theaterweekend af op zondag 29 januari om 15.00 uur in de Verbeelding.

Geniet van deze originele familievoorstelling (4+) over vriendschappen en het toelaten van anderen. Voor kinderen t/m 12 jaar kan gratis een ticket gereserveerd worden.

Nationaal Theaterweekend Zeewolde: voor alle voorstellingen zijn kaarten te bestellen via www.ZeewoldeLive.nl

 

Advertentie