Loading...

Kerstfestijn Zeewolde. Foto: Jeannette van der Linde
Volop activiteit tijdens het Kerstfestijn in Zeewolde!

Op vrijdag 21 december staat het centrum van Zeewolde van 15.00 en 21.00 uur in het teken van alweer het derde “Kerstfestijn”.  De sfeervol verlichte kunstijsbaan van Zeewolde Winterworld vormt het decor van deze prachtige avond. Rondom het Kerkplein vinden er allerlei leuke winteractiviteiten plaats en zijn er rond de 70 kerstkramen-kersthuisjes te bezoeken.

Er is een heuse kerstmarkt met allerlei kramen, diverse muzikale optredens, een kerstballonnenartiest, kerstman met elfjes,  enorm grote rondlopende sneeuwballen,  steltentheater, winterse hapjes,  etc.  Maar je kunt ook zo oog in oog komen te staan met bedelaars, deftige dames of zelfs Sherlock Holmes, tot leven gebracht door leden van de Stichting Levende Historie Harderwijk.

Het Kerstfestijn wordt alweer voor de derde keer op deze manier georganiseerd en is ontstaan door een samenwerking tussen de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde en stichting Puur Zeewolde. “Wij zijn er enorm trots dat we ook dit jaar weer een grootschalig kerstevenement kunnen neerzetten.  Een evenement dat voor iedereen wat te bieden heeft, voor jong en oud. De nieuwe verlichting in het centrum maakt het helemaal af, het ziet er nu nog sprookjesachtiger uit”, aldus Wenda Westerhuis namens Vereniging Centrumondernemers Zeewolde.

Deze vrijdagavond zijn ook alle winkels geopend tot 21.00 uur.

Voor overige informatie:  Zeewolde Winkelhaven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


*Foto: Jeannette van der Linde