Zeewolde

Volop mode tijdens zonnig Fashionevent

Het was met recht een stralende voorjaarsdag afgelopen zaterdag in het winkelcentrum van Zeewolde tijdens de tweede editie van het Fashionevent. Met enthousiaste modellen, mooie collecties, een wervelende show, up tempo muziek en een sfeervolle aankleding hebben de ondernemers laten zien dat je voor echte mode prima in Zeewolde kunt slagen.

Volop mode tijdens zonnig Fashionevent

De dansers van Amy’s Dansstudio verzorgde tussendoor een spectaculair optreden. Het publiek keek haar ogen uit!

Streetcatwalk van 120 meter

Op een compleet aangekleed Kerkplein, Torenstraat en Raadhuisstraat toonden bijna 30 modellen ruim 120 verschillende kledingsets op de streetcatwalk. Een gave DJ bus zorgde voor up-tempo muziek, zodat de modellen swingend op de catwalk stonden. Niet alleen dames en herenkleding, maar ook lingerie, schoenen, brillen en accessoires werden geshowd. Een heerlijk voorjaarszonnetje maakt de feestelijke stemming compleet. Ruim tien (mode)ondernemers werkten samen om dit te kunnen realiseren. Naast de mode- en schoenenwinkels verzorgde de bloemist de aankleding op het plein. Firma van de Westering verzorgde de tulpen, waardoor alvast een knipoog werd gemaakt naar de komende tulpenroute.

Plezierig en overzichtelijk winkelen

“Wij wilden aan de Zeewoldenaren laten zien wat een leuke en goede mode we in huis hebben. Soms hebben ze geeneens in de gaten wat een compleet aanbod we hier hebben“. “Overigens krijgen wij niet alleen klanten uit Zeewolde, maar steeds vaker ook van buiten de plaats. De klanten vinden het bij ons overzichtelijk winkelen, het parkeren is gratis, er is een goed modeaanbod van bekende en leuke onbekende merken en, heel belangrijk, ze worden hier tenminste nog goed geholpen. Daarmee maken we écht het verschil ten opzichte van de grote steden. Klanten zien daar vaak door de bomen het bos niet meer”.

Op onze Facebookpagina vindt u een fotorepportage van Jos Oostendorp en Jan te Rietstap

Advertentie