Zeewolde

Boerenmarkt op zaterdag 20 april

Ontdek, proef en beleef het buitengebied van Zeewolde tijdens de Boerenmarkt op zaterdag 20 april

Tijdens de Tulpenroute Flevoland wordt op zaterdag 20 april extra uitgepakt langs de route. Diverse bedrijven die langs de route zitten openen deze dag hun bedrijf. Een leuke manier om eens nader kennis te maken met het buitengebied.

Boerenmarkt Tulpenroute 2019

Een van de bedrijven die hieraan mee doet is het boerenbedrijf Struijk aan de Reigerweg 6. Deze dag organiseren zij een Boerenmarkt, oftewel een Meet & Greet met het buitengebied op hun erf. Tussen 10.30 en 16.00 uur kun je hier terecht voor heerlijke streekproducten, deelnemen aan een workshop tulpen schilderen, struinen langs de diverse kramen of gewoon even lekker uitrusten met een heerlijke kop koffie of een andere versnapering. Diverse foodtrucks zijn aanwezig om de inwendige mens weer te versterken en dit terwijl de kinderen zich prima vermaken op het springkussen op het erf. Ook kunnen ze leren wat een uil allemaal eet door mee te doen aan het uilenballen pluizen.

Kom naar de Reigrweg en laat je verrassen door al het heerlijks dat Flevoland te bieden heeft!

De markt is gratis te bezoeken.

TIP:
De volgende bedrijven zijn deze dag geopend langs de route: Fruithal Smits, Boerderij Struijk, Kaasboerderij Bennesse en Wijngoed Wilgenhorst. Een bezoek meer dan waard!

Wil je de Tulpenroute Flevoland onvergetelijk maken door de route met een oldtimer Volkswagenbusje of Kever te rijden? Reserveer dan de  Vintage volkswagen of Kever van Vintage Volkswagenverhuur (www.vintagevolkswagenverhuur.nl). In de periode van 13 april t/m 5 mei ontvang je 10% korting op de huursom.

Alle routes zijn te downloaden via www. tulpenrouteflevoland.nl.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie