Voorkom een woninginbraak met 'mobeye'

Logo Mobeye

De gemeente Zeewolde doet er samen met politie en Openbaar Ministerie alles aan om het aantal woninginbraken terug te dringen. Een van de middelen die de politie ter beschikking heeft is de “mobeye". Dit alarmeringsmiddel vergroot de kans dat een woninginbreker op heterdaad wordt aangehouden.

Heterdaad

De kans op woninginbraak is groter als bewoners niet thuis zijn. De mobeye is een alarmsysteem dat een woning beveiligt tegen ongenode gasten. Op het moment dat het systeem beweging in de desbetreffende woning detecteert, wordt het direct geactiveerd en slaat het alarm. De mobeye staat in directe verbinding met de politie. Hierdoor kan de politie sneller bij de woning zijn, waardoor de pakkans op een woninginbreker wordt verhoogd.

De donkere maanden komen er weer aan en dat betekent een stijging van woninginbraken. De kans op een inbraak in uw woning is dan ook aanwezig.

Aanmelden

De politie Zeewolde is op zoek naar bewoners die mee willen werken aan het MobEye project. Gaat u voor langere tijd weg of op vakantie? Meld u dan aan via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ons ook bellen om de mogelijkheden te bespreken.  Belt u naar 0900-8844 en vraag naar het wijkteam Zeewolde. Deelname is kosteloos!

Advertentie