Zeewolde

Vriendinnen zijn Alpe d'duzusjes geworden

Help kanker de wereld uit; hét ultieme doel van Alpe d’HuZes. Volgende week reizen vijf teams met Zeewolder delegatie af naar Frankrijk om hun steentje bij te dragen. Deze week geven zij ieder afzonderlijk aan wat hun sponsorbijdrage is. Vandaag aflevering 3: Alpe d'duzusjes.

De vriendinnen Iris Blaauw en Edith van de Beek gaan volgende week samen naar Frankrijk om er de Alpe d’Huez te beklimmen. De Zeewoldenaren nemen deel omdat zij “een aantal keren mensen hebben verloren aan kanker en omdat in onze omgeving een aantal personen vecht tegen die ziekte”, legt Iris uit.

Vriendinnen zijn Alpe d'duzusjes geworden

Zij en haar teammaatje Edith van de Beek gaan lopend de berg bedwingen om zo geld op te halen in de strijd tegen kanker. “Wij hebben tot nu toe € 2.203,- opgehaald”, geeft Iris aan. “We hebben geen echte acties gehad; het geld dat we hebben opgehaald, komt voornamelijk van familie, vrienden en bekenden. Die hebben we benaderd via WhatsApp en regelmatige berichten op Facebook en Instagram. Ook zijn er via LinkedIn donaties binnengekomen van zakelijke relaties. En inmiddels hebben we ook mensen benaderd via de mail.” De dames benadrukken dat de huidige stand slechts een tussenstand is. “We hopen dan ook om in deze laatste week ons doel van € 5.000,- te halen.”

Zeewoldenaren die hen willen helpen, kunnen terecht op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/alpedhuzusjes2020.

Advertentie