Zeewolde

"Vuile Huichelaar" opnieuw in The Lux

Na het succes van de 5 cabaret voorstellingen van Vuile Huichelaar, elk twee seizoenen gespeeld en overal uitverkocht, is ook Vuile Huichelaar 6 Morgen Begint nu, wegens succes in reprise.

De dames Saskia van Zutphen en Paulette Willemse zijn nu in het theater te zien. Ook deze zesde is een hilarische meezing cabaret voorstelling.

Vuile Huichelaar 6

Paulette en Saskia maakten als ervaringsdeskundigen hét meezingprogramma Vuile Huichelaar voor de bedrogen vrouw en hebben zich sindsdien ontwikkeld tot entertainers van hoog niveau. Verschillende typetjes met elk hun eigen kijk op relaties en het leven passeren de show, die bestaat uit schitterend repertoire uit de oude en nieuwe doos afgewisseld met sketches, conferences en hilarische filmpjes.
Al zes programma’s lang laten Paulette en Saskia duizenden vrouwen lachen en zingen. Vuile Huichelaar is een ervaring waar je gelukkig van wordt en die je niet mag missen!

Op zaterdag 29 februari spelen de dames in The Lux in Zeewolde. De aanvang is 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.the lux.nl

Foto's: Jose Elering

Advertentie