Zeewolde

Wandelen en eten op Koningsdag: Foodwalk Zeewolde.

Als de straten op Koningsdag rood, wit en blauw kleuren met een vleugje oranje zal Zeewolde ondanks de Covid 19 niet uitgestorven hoeven te zijn. De plaatselijke horeca heeft het initiatief genomen u een overheerlijke wandeling aan te bieden. Ze hebben een menukaart samengesteld, waarbij de deelnemers wandelend van de een naar de ander zich tegoed kunnen doen aan het lekkers dat zij te bieden hebben. Op de zo langzamerhand vertrouwd geworden “to go”-manier kunt u op 27 april tussen 11 en 19 uur in de volgorde die u zelf wenst wandelen langs 8 horecazaken:

Wandelen en eten op Koningsdag: Foodwalk Zeewolde.
  • Restaurant Fika voor zelfgemaakte asperge bitterbal met Old Amsterdam en Hollandaise saus
  • Café Friends voor een drankje
  • Twilight voor een puntzak verse friet van het huis met saus naar keuze
  • Café De Mens voor een lekkere tosti
  • Brioche voor een heerlijk konigsbrioche burgertje
  • De Leeuw Snacks voor hun koninklijk lekkere berenklauw
  • Fat Alice voor de beste mini spareribs die er in Zeewolde te vinden zijn
  • En Gebo Gelato voor zo’n heerlijk bolletje ijs.

Om van dit alles te kunnen genieten kunt u van 20 t/m 26 april tussen 12 en 19 uur een strippenkaart kopen voor € 32,50 bij Twilight, Brioche of Fika (pin only). Er zijn ook vegetarische strippenkaarten beschikbaar, maar gezien de opzet is met allergenen of dieetwensen geen rekening te houden.

Het is “To Go” door de Covid-maatregelen en dus zult u helaas geen gebruik kunnen maken van de terrassen van de horecagelegenheden. Als u het lekkers niet lopend tot u wilt nemen zijn er in Zeewolde genoeg plekjes waar u er even bij kunt gaan zitten. Als wat wilt drinken kunt u dat bij de horecagelegenheden kopen. Het drankje bij Café Friends is uiteraard inbegrepen bij de strippenkaart.

Regen of zonneschijn, de tour gaat door! En als de gemeente nu zorgt voor lege prullenbakken op deze dag, dan kunt u het afval daar ook nog in kwijt.

Advertentie