Loading...

WandelFit feestelijk afgesloten
WandelFit feestelijk afgesloten

In 3 maanden naar een fit en bewegend leven! Afgelopen donderdag werd de cursus WandelFit officieel afgesloten. Een aantal cursisten waren al op vakantie, maar de aanwezige deelnemers doorliepen voor de tweede maal de Fittest hetgeen - afgezet tegen de resultaten van de begin test - een prachtig beeld gaf van de vorderingen na 12 weken trainen. Resultaten om trots op te zijn! 'Cursisten voelen zich merkbaar fitter en vitaler.', vertelt wandeltrainer Jolanda Olde Hengel. 'Je ziet de conditie, met de week groeien. Bovendien is het ook nog eens heel erg gezellig!'.

WandelFit is bedoeld voor iedereen die graag meer wil bewegen, maar voor wie de stap naar een reguliere wandel- of sportgroep nog te groot is. Met leuke en gevarieerde wandeltrainingen, en met de stimulans van gezellige wandelmaatjes, zorgen gediplomeerde trainers voor een bewuste opbouw van de conditie. Door het maatwerkprogramma werkt iedereen op zijn eigen niveau.

De eindbijeenkomst wordt gevolgd door een persoonlijk advies voor vervolgaanbod. In praktijk betekent dit dat men na afloop aan kan sluiten bij de bestaande wandelgroepen of dat er, indien gewenst, gezocht wordt naar een ander passend vervolg. Op donderdag 28 september gaat er een nieuwe cursus WandelFit van start. Kijk voor meer info en aanmelding op www.avzeewolde.nl, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..