Zeewolde

Wasmachine zitten voor Multiple sclerose (MS)

Op vrijdag 18 augustus om 16:00 uur is het zover: Jolanda Eenkhoorn neemt deel aan de opmerkelijke uitdaging van de 24 Uur Wasmachine Zitwedstrijd. Dit buitengewone evenement vraagt niet alleen om een flinke portie vastberadenheid, maar ook om uw steun naast de doelen die de Lions reeds ondersteunt. 

En hier komt de gewaardeerde lezer en luisteraar van LOZ in beeld. Want u heeft nu de kans om haar te sponsoren en tegelijkertijd bij te dragen aan een goed doel. De opbrengsten van deze sponsoring van Jolanda zullen volledig ten goede komen aan de MS Stichting, een organisatie die ik van harte steun. Zij leveren belangrijk werk voor mensen die lijden aan Multiple Sclerose (MS) en hun dierbaren.

qr code voor donaties aan MS stichting / fonds

MS is een slopende zenuwziekte die steeds meer mensen treft. De MS Stichting fungeert als een cruciale belangenorganisatie die opkomt voor mensen met MS en hun naasten, en hen op diverse manieren ondersteunt. Door mijn deelname aan deze uitdaging wil ik een bijdrage leveren aan hun inspanningen.

U kunt mij sponsoren door eenvoudigweg de onderstaande QR-code te scannen. Het betalingsverzoek is standaard ingesteld op 1 euro, maar u kunt het bedrag naar eigen wens aanpassen. Groot of klein, iedere donatie telt!

En natuurlijk zou Jolanda het bijzonder op prijs stellen als u haar gedurende deze 24 uur gezelschap zou willen houden. Wat is er nu aangenamer dan de tijd te verdrijven met een gezellig praatje? Jolanda kijkt uit naar uw aanwezigheid!

Laten we samen een positieve impact creëren en steun bieden aan degenen die getroffen zijn door MS. Uw steun en aanmoediging worden zeer gewaardeerd!

Noot van de redactie:
Mocht u de QR code niet kunnen scannen omdat u via uw mobiel leest, of de QR zou niet niet werken, klik dan HIER

Advertentie