Zeewolde

Werkzaamheden fietspad Spiekweg

Vanaf vrijdag 4 september tot en met uiterlijk woensdag 9 september worden delen van het fietspad Spiekweg gerepareerd. Er is geen omleiding. (Brom)fietsers moeten afstappen en kunnen via kunststof rijplaten in de berm hun weg vervolgen. 

Planning

Vrijdag 4 september starten de voorbereidende werkzaamheden voor de reparatie van het fietspad Spiekweg. Op maandag 7 en dinsdag 8 september vinden de herstelwerkzaamheden aan het betonnen fietspad plaats. In geval van slecht weer wordt er ook op woensdag 9 september gewerkt.

Werkzaamheden fietspad Spiekweg

Hinder (brom)fietsers

Tijdens de (voorbereidende) werkzaamheden is er geen omleidingsroute ingesteld. (Brom)fietsers moeten afstappen en kunnen door de berm te voet over kunststof rijplaten hun weg vervolgen. Verkeersborden langs het fietspad geven aan waar er gewerkt wordt en er zijn verkeerregelaars ter plaatse om het (brom)fietsverkeer te begeleiden. Het beton dat gebruikt wordt om de delen van het fietspad te repareren, moet goed uitharden. Daarom zal er ook een betonwacht aanwezig zijn, zodat er geen afdrukken in het verse beton worden gezet. 

Advertentie