Zeewolde

Wie heeft de “foutste Kersttrui” van Zeewolde?

Dit jaar organiseert Zeewolde Winterworld de verkiezing van de “foutste Kersttrui” op maandagmiddag 24 december tussen 15.00 uur en 17.00 uur op de ijsbaan van Zeewolde Winterworld. Degene die mee wil doen, dient op schaatsen op de ijsbaan aanwezig te zijn, dus niet in de tent of langs de baan. Zowel volwassenen als kinderen kunnen mee doen. Om 17.00 uur is de uitslag.

Foute kersttrui kat

Heel veel mensen vragen zich misschien af wat een “foute Kersttrui” is. Het dragen van zo’n trui is overgewaaid uit Amerika en sinds 3 jaar ook in Nederland favoriet bij veel mensen. Het schijnt dat zo’n 1 miljoen Nederlanders zo’n trui al in hun bezit hebben.  De truien kunnen worden gekocht, maar ook zelf worden gemaakt in de meest uiteenlopende felle kleuren met daarop de gekste figuren. Als het maar met Kerst te maken heeft. Sommige mensen versieren de truien zelfs nog met lichtjes.  Heb je zo’n mooie, foute, kitscherige trui, kom dan met die trui op het ijs. Je kan er lekker in bewegen en je steelt de show op de ijsbaan.

Inlichtingen hierover zijn ook te verkrijgen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie