Zeewolde

Kerstkaarten en oliebollen voor Malawi

Ook in de maand december zit de Malawigroep 2019 niet stil. Om geld in te zamelen voor de diaconale jongerenreis volgend jaar staan er in deze feestmaand twee acties op het programma.

Kerstkaarten en oliebollen voor Malawi

Kerstkaarten bezorgservice 

Heeft u kerstkaarten met adressen in Zeewolde? Dan bezorgen de leden van de Malawigroep deze graag voor u. Voor € 2,- per kerstkaart (€ 3,- voor het buitengebied) zorgen zij dat uw kerstgroet in de juiste brievenbus terecht komt. En uw kaart wordt voorzien van een unieke Malawipostzegel. De kaarten worden bij u thuis opgehaald. Meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ze regelen het verder met u.

Oliebollen en appelbeignets

Bestel alvast uw oliebollen & appelbeignets voor Oud & Nieuw! Uw bestelling ontvangen zij graag voor 23 december via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ophalen van uw bestelling kan op zaterdag 29 december tussen 15.00 en 16.00 uur in Enter (achterkant Open Haven). De kosten bedragen: 10 oliebollen voor € 8,- en 10 appelbeignets voor € 12,-. Voor € 1,- extra komen we ze bezorgen (in Zeewolde).

Over de Malawigroep 2019

De Malawigroep 2019 bestaat uit 20 jongeren en 7 volwassenen. Deze groep gaat in de zomer van 2019 op diaconale jongerenreis: een tweejaarlijks terugkerend initiatief vanuit de Protestantse Gemeente Zeewolde en dit jaar is de bestemming Malawi. De jongeren gaan daar een lerarenhuis bouwen, elektra aanleggen en 150 stoelen timmeren. In het vissersdorp Bolera wordt een huisje gebouwd voor HIV besmette kinderen. Voor deze werkzaamheden wordt het hele jaar geld ingezameld om deze werkzaamheden te kunnen financieren.

Advertentie