Zeewolde

Wie is de Beste Buur van Zeewolde?

Niet voor niets hoor je vaak ‘beter een goede buur dan een verre vriend’. Een goede buur is van grote waarde! Het is fijn als je goede buren hebt waar je goed contact mee hebt. Mensen in de buurt die voor elkaar klaarstaan en die elkaar helpen als dat nodig is.

Natuurlijk is het leuk om een goede buur ook eens in het zonnetje te zetten… Dus, heb jij toevallig een hele goede buur in de straat? Staat zij of hij altijd voor jou en/of anderen klaar? Of is het jouw buur die zorgt voor samenhorigheid in de straat? Nomineer jouw buur dan voor de titel Beste Buur Zeewolde 2022.
Nomineren kan tot 29 december 2022

Wie is de Beste Buur van Zeewolde?

Iedere inwoner van de gemeente Zeewolde kan zijn of haar buur nomineren voor de Beste Buur. Dit kan door voor 29 december 2022 een email met naam en adres van zowel u als uw buur en een goede motivatie waarom uw buurman/ buurvrouw zou moeten winnen, te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prijsuitreiking winnaar

De buur met de meeste stemmen of de beste motivatie wint de titel 'Beste Buur 2022' én een diner voor 4 personen bij restaurant The Lux in Zeewolde. Eind januari wordt de titel met bijbehorende prijs uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis. Als uw genomineerde bij de mogelijke prijswinnaars zit, ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging voor de prijsuitreiking.
De verkiezing voor de Beste Buur wordt georganiseerd door Woonpalet, MDF Buurtbemiddeling en gemeente Zeewolde.Advertentie