Zeewolde

Wie is ‘de beste buur’ van Zeewolde?

Beter een goede buur dan een verre vriend! Wie nomineer jij voor de titel ‘Beste Buur van 2023’? Inzendingen zijn welkom tot 1 december. Heb jij een buur die voor jou en/of anderen klaar staat? Of is het jouw buur die zorgt voor samenhorigheid in de straat? Elke inwoner van de gemeente Zeewolde kan iemand nomineren voor de titel.

Foto Harry Kramer, Winnaars Beste Buur 2022 Bart en Anne Sanders

Alle inzendingen worden meegenomen, waarbij het niet uitmaakt of iemand voor één persoon goede dingen doet of dat deze persoon door meerdere mensen wordt genomineerd. 

Nomineren

Stuur je inzending voor 1 december 2023 in een mail met naam, adres en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen de prijswinnaar. De winnaar krijgt de eretitel ‘Beste Buur 2023’ en een dinerbon voor 4 personen bij restaurant The Lux in Zeewolde. Op 30 januari wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis. Als uw genomineerde bij de mogelijke prijswinnaars zit, ontvangt u een uitnodiging voor deze uitreiking.

De verkiezing voor ‘Beste Buur 2023’ wordt georganiseerd door Woonpalet, MDF Buurtbemiddeling en de gemeente Zeewolde.

Advertentie