Zeewolde

Winnaar EPA-scan - Gebruik Energie Slim

Afgelopen maand maakten Zeewoldenaren kans op een energieprestatieadvies (EPA-scan) ter waarde van 600,- Euro. Mevrouw Vaartjes-Veltink was de gelukkige en nam onlangs de prijs in ont-vangst van wethouder Ewout Suithof. De winnende slogan was: ‘Mijn woning verdient een EPA-advies, omdat ik wil weten of er echt zoveel warmte ontsnapt.’.

Energieprestatieadvies (EPA)

Veel woningen lekken onnodig energie, bijvoorbeeld via de ramen. Bij een EPA-advies komt een gecertificeerd EPA-adviseur bij u thuis en kijkt naar de isolatie, verwarming en ventilatie van uw woning. Ook kijkt hij naar de apparatuur voor het verwarmen, ventileren en de warmwatervoorziening van uw huis. Op basis van zijn bevindingen stelt de adviseur een rapport op. Daarin staat wat u in uw specifieke geval kunt doen om energie te besparen, hoeveel deze maatregelen kosten en op welke termijn u de investeringen kunt terugverdienen.

Winnaar EPA-scan - Gebruik Energie Slim

Geef u nu op voor een warmtescan

U kunt zich nu opgeven voor een gratis warmtescan van de buitenkant van uw woning. Zo kan een woningeigenaar zien waar zijn woning warmte lekt en waar het nemen van energiemaatregelen wenselijk kan zijn. Het Energieloket Flevoland maakt zo zichtbaar dat je met een goed geïsoleerde woning veel energie kan besparen en zo kan bijdragen aan CO2-reductie. Meldt u snel aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruik Energie Slim

Gemeente Zeewolde en het Energieloket Zeewolde helpen u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Heeft u al gratis energiebespaar-goodies opgehaald? Zoals: radiatorfolie, tochtstrip led-verlichting en waterbesparende opzetstukken voor kranen? Energieloket Zeewolde helpt u bij het maken van een stappenplan om uw woning energiezuiniger te maken.

Heeft u een vraag? Het energieloket helpt u graag!

Informatie over het meedoen met de prijsvraag en andere acties staan op: www.energieloketflevoland/gemeente/zeewolde

 

Advertentie