Workshop 'Faalangst Theater' in Zeewolde

Faalangst Theater

Op zaterdag 30 november is de eerste dag van de workshop ‘Faalangst Theater’ in Zeewolde.

SPOT Coaching uit Harderwijk organiseert, in samenwerking met Breed Vermaak uit Zeewolde, een unieke tweedaagse workshop.

Steeds meer mensen zijn onzeker, hebben faalangst, vinden het niet zo makkelijk om sociaal contact te maken en hebben veel last van de meningen van een ander. Tijdens een spontaan gesprek tussen Paul Middendorp (Spot Coaching) en José Polderman (Breed vermaak) is het idee ontstaan om een workshop te maken speciaal voor deze doelgroep: een unieke mix van mogelijkheden om jezelf te leren kennen, afgewisseld met improvisatie theater opdrachten.

De aanpak is anders dan de standaard rollenspellen en methodes die we allemaal kennen. Het is een unieke workshop die ervoor zorgt dat je op een leuke, prettige maar vooral ook veilige manier met jezelf aan de slag gaat. De trainers beloven dat je aan het einde van deze twee dagen een doorbraak heb gecreëerd in jouw probleem.

Paul heeft jarenlange ervaring als Therapeutisch Coach en Jose is samen met Maggie van Leeuwen een zeer ervaren trainers duo als het aankomt op Improvisatie Theater. Juist deze mix maakt de workshop zo bijzonder.

Op 30 november en 14 december 2019 is er een workshop voor jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar. Op 11 januari en 25 januari 2020 is er workshop gepland voor iedereen vanaf 18 jaar. We houden de groep klein. Dat zorgt er ook voor, omdat er wel drie trainers zijn, dat er voor iedereen persoonlijke aandacht is. Zo kan iedereen zijn of haar doel met deze workshop bereiken.

De workshop zal gehouden worden in Zeewolde.
Meer weten? Kijk dan eens op www.faalangsttheater.nl of bel 0341-721088

Advertentie