Zeewolde

Lokale Omroep Zeewolde verhuist naar Schepenveld

Onlangs mochten de vrijwilligers van Lokale Omroep Zeewolde de sleutel ontvangen van haar nieuwe onderkomen.

Lokale Omroep Zeewolde verhuist naar Schepenveld

Na de nodige klussen te hebben afgerond is het nu tijd om de studio officieel in gebruik te nemen.
“Dat deze stap gemaakt moest worden was al enige tijd duidelijk. De omroep groeit, waarbij ook de locatie mee moest groeien.” Aldus Jan van de Beek, voorzitter Lokale Omroep Zeewolde.

Onze omroep kent een groep van ruim 30 vrijwilligers die dagelijks in de weer zijn op de radio, website en sociale media om de inwoners van Zeewolde te voorzien van het laatste nieuws, informatie en op locatie verslag te doen van de verschillende activiteiten. De nieuwe locatie huisvest een radio studio waar live radio programma’s worden uitgezonden maar ook ruimte voor de nieuwsredactie om te werken. “Dit komt ten goede van uitzendingen, maar ook voor onze nieuwsberichten op de website en social media maar ook mogelijkheden om meer met beeld te doen.” Lokale Omroep Zeewolde is in 2016 door het commissariaat voor de media officieel aangewezen als lokaal publieke media instelling, maar is sinds 2011 al actief als omroep.

De studio wordt 9 november officieel geopend en zal tussen 14.00 en 17.00 open zijn voor publiek. Wees dan ook welkom op Schepenveld 21-05 in Zeewolde.

Advertentie