Zeewolde

Zaterdag 17 juni: Autospektakel op het Kerkplein!

In het kader van Vaderdag (maar niet alleen voor vaders, ook voor vrouwelijke autofans) bruist het centrum van Zeewolde op zaterdag 17 juni van de activiteiten rondom auto’s!

Diverse lokale autodealers, waaronder Auto Broekhuis, Vakgarage JWS, Autohuis Zeewolde en Auto Schouten zullen die dag van 10.00 uur - 15.00 uur op en rondom het Kerkplein een aantal van hun auto’s showen. Bovendien kan de Desert Lion 247 van het Coronel Dakar team ter plekke worden bewonderd en wie wil mag met deze stoere bolide op de foto!

Ook zijn er tal van andere auto’s te bewonderen of waar je mee op de foto kan, bijvoorbeeld bij de Leeuw Snacks, of ook de straat legale karts van een auto dealer uit Zeewolde!

Vaderdag-cadeautip: deze foto met een in het centrum gekocht fotolijstje (eventueel versierd), zo’n origineel Vaderdagcadeau verwacht toch geen enkele vader! De allerkleinsten kunnen zich op een springkussen vermaken.

De meewerkende autodealers sponsoren met dit spektakel meteen de voorstelling van Släpstick, die door omstandigheden niet 17 juni te zien zal zijn, maar 9 september.

De Dakar auto van team Coronal in de woestijn

Släpstick is een groep van vijf muzikale clowns die zorgen voor hoog niveau amusement met hun eigenzinnige, wervelende en hilarische kijk op (klassieke) muziek. De heren spelen de sterren van de hemel, waarbij o.a. odes aan Mini&Maxi, Danny Kaye, Charlie Chaplin en The Marx Brothers de revue passeren. Volgens recensenten is Släpstick een clownerie van wereldklasse, dus dat mag je niet missen!
(Ook een leuk Vaderdagcadeau natuurlijk: kaartjes voor een onvergetelijk avondje uit in eigen dorp!) Er zijn via www.zeewoldelive.nl nog kaarten te reserveren, maar wacht niet te lang!

Dit gezellige en bruisende zaterdagspektakel komt tot stand via de samenwerking tussen Winkelhaven Zeewolde en ZeewoldeLive.

Advertentie