Loading...

Zeewolde Atletiek maakt stilzitten overbodig
Zeewolde Atletiek maakt stilzitten overbodig

Stilzitten is niet nodig. Zelfs niet als je langere tijd niets hebt gedaan of juist toe bent aan een extra uitdaging. Zeewolde Atletiek heeft diverse start- of introductiecursussen, ook voor niet-leden.

Wie wil starten met hardlopen, kan vanaf woensdag terecht bij de Opstartcursus hardlopen. Twaalf weken lang train je dan twee keer per week, met een groep onder leiding van ervaren trainers, richting een vijfkilometerloop.

Wie meer uitdaging zoekt, kan meedoen met de achtweekse introductiecursus Running Bootcamp. Hiermee leg je de basis voor een goede stabiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen, hetgeen je weer ten goede komt bij het hardlopen of andere sporten.

Avondloop

Zeewolde Atletiek organiseert morgenavond (woensdag 15 september) opnieuw een Avondloop. Een recreatief loopevenement waarbij gezellig samen hardlopen belangrijker is dan de prestatie. In verband met het late seizoen wordt het ditmaal een afgeslankte editie, met uitsluitende een vijfkilometerloop voor hardlopers. De volledige editie met meerdere afstanden en ook wandelen vond al plaats in juli, maar nu er weer meer mogelijk is, grijpt de organisatie nog graag een keer de kans. De start en finish is bij de atletiekbaan in het Kluunpark. Deelname is gratis voor leden, niet-leden betalen € 3,50 bij voorinschrijving of € 4,- ter plaatse. Aanmelden is mogelijk op www.zeewolde-atletiek.nl.

Fit Zeewolde Challenge

Voor wie hardlopen te hoog gegrepen is, kan meedoen met de Fit Zeewolde Challenge. Speciaal voor deelnemers die willen toewerken naar een fit en actief leven, maar daar door bijvoorbeeld een chronische ziekte, diabetes, COPD of andere factoren graag goed willen worden begeleid en het op een passende manier willen opbouwen. Kijk voor meer informatie op www.zeewolde-atletiek.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..