Zeewolde

Zeewolde denkt na over toekomst

De gemeente werkt aan een toekomstvisie. In de afgelopen maanden hebben honderden dorpsgenoten meegedacht over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van onze gemeente.

Via een enquête bij het burgerpanel, de bijeenkomst op 2 juli en in vele korte gesprekken met het toekomstvisieteam hebben we een grote hoeveelheid meningen en suggesties ontvangen.

Luchtfoto Zeewolde (gemeente Zeewolde)

Hoe nu verder?
Allereerst is er op 8 oktober 2019 in The Lux een bijzondere bijeenkomst waarvoor alle inwoners die op huisnummer 35 wonen een uitnodiging krijgen.

Zo kunnen we het verleden vieren, Zeewolde bestaat immers dit jaar 35 jaar en van gedachten wisselen over de toekomst. Ook de deelnemers aan Vlog your village zijn hiervoor uitgenodigd. Niet uitgenodigd en u  bent   nog niet in de gelegenheid geweest om uw mening te geven? Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via (036) 5229522 horen we uw opvatting graag.

Hierna wordt alles wat in de afgelopen maanden is binnengekomen verwerkt in een toekomstvisie. Dit is een soort kompas, dat richting geeft aan de besluiten van het gemeentebestuur. Zie voor verdere informatie www.zeewolde.nl/toekomst.

*Foto: Gemeente Zeewolde

Advertentie