Zeewolde

Zeewolde Winterworld 2019-2020

Op 11 december wordt er begonnen met de opbouw van de ijsvloer en de tent voor het schaatsseizoen van Zeewolde Winterworld gedurende de kerstvakantie.

Heel veel dingen zijn er al geregeld en gedaan. We weten inmiddels al dat er in de 1e week heel veel scholen komen schaatsen. Het gaat hierbij om ong. 850 kinderen en hun meesters en juffen. Een geweldig aantal. Maar voor die tijd moet er nog wel het e.e.a. gebeuren.
Zeewolde Winterworld
Daarvoor hebben zich al een flink aantal mensen opgegeven. Toch staan er nog veel gaten in de planning. Heeft u zin om te helpen om dit geweldige festijn te laten slagen, geef u dan op. Dit kan via de website: www.zeewoldewinterworld.nl. Klik dan op vrijwilligers en de rest wijst zich vanzelf.

De opbouw begint op woensdag 11 december en gaat door tot en met maandag 16 december.
Op dinsdag 17 december om 19.30 uur wordt de ijsbaan geopend door burgemeester G.J. Gorter en de Utrechtse Kunstrijclub. Vorig jaar was dit een enorm succes. Ieder is daarbij van harte welkom.
Op 24 december van 14.00 -16.00 uur is er de verkiezing van de 'Foutste Kersttrui' met natuurlijk weer leuke prijsjes.
Voor het Fluitketelschuiven op 27 december en 2 en 3 januari sluit de inschrijving op 22 december. Opgave is mogelijk op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De hoofdprijs is de wisseltrofee van de “Realisatie”.

Donderdagmorgen 2 januari 2020 van 9.30 – 12.00 uur zijn de mensen welkom die graag met de rolstoel op het ijs willen (wel onder begeleiding!). Dit is altijd een hele gezellige morgen, met live muziek in de tent.  
Op 27 december v.a. 19.00 uur kunnen de boekjes van “K WIST’T opgehaald worden in de tent van Zeewolde Winterworld en op 30 december kunnen ze weer ingeleverd worden.
Zaterdag 4 januari sluit de ijsbaan om 18.00 uur. De officiële afsluiting is om 19.30 uur. Dit gebeurt net als de opening weer door de burgemeester, dhr. G.J. Gorter.

De tent bij de ijsbaan is tijdens de openingsuren van de baan vrij toegankelijk voor ieder. Consumpties uiteraard wel voor eigen rekening.
Advertentie